De mest populære fotballspillene i dag

Fotball er den sporten som samler flest folk på verdensbasis. Dette fascinerende ballspillet gir både glede, frustrasjon, sinne og lykke i løpet av kampenes varighet på 90 minutter. Det er også et stort samhold i fotball, og mange mener at ingen supportere er mer engasjerte enn fotballsupporterne. Det fantastiske med fotball er at det samler folk uansett alder, kultur, kjønn eller status – det er rett og slett en sport for alle. Mange barn drømmer om å bli fotballstjerner fra de er små, og noen får drømmen oppfylt. Det er kanskje ikke rart at spillindustrien har laget en rekke spill basert på nettopp fotball.

Fotballspill i mange ulike varianter

Selv om du ikke er god på gressmatta betyr ikke det at fotballdrømmen din er over. Kanskje er du best uten ball, og i så fall finnes spill hvor du kan teste fotballferdighetene dine og få utløp for konkurranseinstinktet ditt. FIFA, Pro Evolution Soccer og Football Manager er bare noen av fotballspillene hvor du kan spille enten alene, eller samle venner til en virtuell fotballkveld hvor dere lager interne turneringer. For noe litt annerledes, men like fullt fotballrelatert, kan du teste ut spill som Football Star på nettcasinoet Videoslots. Her får du kombinert fotballgleden med muligheten til å sitte igjen med store pengesummer!

Bruk fotballkunnskapen dine til å tjene ekstra

Tipping på oddsen er også populært blant fotballinteresserte. Her kan du bruke fotballkunnskapene dine til å satse penger på hvilket lag som vinner, hvem som scorer, antall hjørnespark og mye mer, og har du teft for betting skal du ikke se bort ifra at du vinner en slant. Tipping kan også være en sosial aktivitet, og det er fint å sitte på en sportspub og følge med på kamper på storskjerm samtidig som dere legger inn innsatser underveis. Hva med at vinneren spanderer den neste ølrunden? Fotball handler i hovedsak om å få seg en midlertidig virkelighetsflukt, og dette er det best å dele med andre.