Se Liverpool spille live på Anfield

Har du alltid hatt en drøm om å reise til England og se en Liverpool-kamp live på Anfield? Så mange som 90 000 nordmenn reiser til England hvert år for å se på fotball. Det finnes utallige fotballag og kamper du kan få med deg. Å se et stort fotballag som Liverpool live fra Anfield har aldri vært enklere. Om du ønsker å vite mer om nordmenn som reiser på fotballtur til England, se her. Kanskje det blir snart din tur å sitte på fly og sette føttene på Merseyside? Om dette høres spennende ut, fortsett å lese!

Pakketurer klare for deg

Hvis du ikke vet hvordan du starter å planlegge turen, kan du nå slappe helt av. Du har nå muligheten for å få en skreddersydd turpakke til Liverpool tilpasset akkurat dine behov. Du kan kjøpe kun kampbillett eller få en turpakke med overnatting og fly. Det bestemmer du! Enten du reiser alene, med kjæresten eller i gruppe, har du profesjonelle som skal sørge for å planlegge turen og anskaffe kampbillettene. Du kan også stole på at billettene er hundreprosent offisielle og autoriserte. Dine ønsker og behov blir alltid tatt være på slik at du og dine kan få drømmeturen.

Fotball, puber og mye mer

Liverpool er en spennende by med fotball og masse puber. Den eldste puben «Ye Hole in Ye Wall» er verdt et besøk. Sørg for at du får Liverpool billetter så du har kampen i boks! Ikke glem å sjekke billetter til en tur i selve Anfield stadion! Du vil kunne se garderoben, presserommet, og til og med sitte på «The Kop». En unik opplevelse for enhver Liverpool-fan! Utenom fotball så har byen mye annet å tilby. Blant annet the Albert Docks, The Beatles museum og pariserhjulet The Wheel of Liverpool. Fra pariserhjulet vil du kunne se en fantastiske utsikt over hele byen!