Planlegg en fotballreise

En ekte fotballreise er noe enhver ekte fotballfan bør oppleve én gang i livet, minst. Dette er en opplevelse du kan dele med gode venner eller familie, og vil bli husket for resten av livet. Fotball kan være en magisk opplevelse, og sees selvfølgelig best fra selve stadionet.

Store mesterskap

Når det gjelder store ligakamper og mesterskap kan det være vanskelig å skaffe billetter. Fly, hotell og billetter til kampen må klaffe fullstendig. Da kan det være smart å finne tilpassede fotballreiser skreddersydd for nettopp deg. Dette sparer fotballfans for mye tid og stress. Ved å melde deg på en reise som allerede er designet på beste måte kan du lene deg tilbake og kun fokusere på selve fotballen.

Norge

Norsk fotball er ingen internasjonal suksess, men for oss nordmenn er det fortsatt en nær og kjær ting. Siden vi har et langstrakt land, kan en fotballtur innenfor landegrensene våre være en spektakulær opplevelse. En fotballkamp i Molde eller Bergen, eller en landslagskamp i Oslo kan være enormt spennende. Så lenge du planlegger en kort stund i forveien er ikke en fotballtur i Norge et problem å få til.På siden til Norges Fotballforbund kan du finne all informasjon om fotball i Norge, arrangementer og informasjon om landslaget vårt.

England

Utenom de norske lagene er det ingen hemmelighet at nordmenn er svake for de store engelske fotballagene. Pakketurer til London, Manchester og Liverpool er populære, og fotballkamper blir ofte inkorporert inn i turer til England. Siden dette er populært, blir ofte billettene solgt ut i enorm fart. Turene må planlegges i god tid i forveien og billettene kan ofte være av det dyrere slaget. Husk å passe på hva du betaler for, mange har nemlig gått i fellen ved å betale for falske billetter og turer som ikke eksisterer.