Få behandling for din fotball skade

Fotball er en av verdens mest populære idretter, og spilles verden over. Det er en favoritt blant nordmenn i alle aldre, og de som spiller lenge nok vil oppleve en form for skade. De vanligste skadene innen fotball kommer fra takling og kollisjoner mellom to spillere. Noen skader er mindre, som en strekk, mens andre er av mer alvorlig karakter og trenger behandling.

Kom tilbake på banen

Ulike skader krever ulik behandling. Har du røket korsbåndet eller leddbåndet er du avhengig av både medisinsk behandling og rehabilitering i etterkant. Dette kan en fysioterapeut hos Klinikk for Alle hjelpe med. Gjennom kartlegging av skaden og tilrettelagt behandling og trening vil du kunne trene deg tilbake på fotballbanen. Fysioterapeuter kan også hjelpe med ulike mindre idrettsskader, slik som strekk, senebetennelse, overbelastning og overtråkk.

Forebygging av skader

Å behandle en skade som oppstår er viktig. Det som er kanskje mer viktig er å forebygge slik at du ikke blir skadet igjen. Unngå å overbelaste kroppen og tren allsidig. Ved å trene styrke får du en sterk og stabil muskulatur som kan tåle den belastningen fotballtreninger og kamper har på kroppen. Like viktig er det å la kroppen hvile, og sørge for å ha riktig utstyr i henhold til både vær og underlag.